فرمت فایل : doc
حجم : 954
توضیحات محصول :
تعیین عوامل مؤثر در افزایش میزان شوری خاکهای دشت گرمسار
فهرست مطالب
فصل اول :
فصل دوم : روش کار
بخش اول : سوابق تحقیق
1-1- مطالعات موردی
1-2- تداخل آب شور و شیرین در سفره های ساحلی
1-2-1- مخروط بالا آمده آب شور و نحوه کنترل آن
1-2-2- رابطه گیبن – هرزبرگ بین آبهای شور و شیرین
1-2-3- طول گاوه آب نافذ دریا
بخش دوم : ویژگیهای آبخیز گرمسار
2-1- ویژگیهای دشت
2-2- اقلیم دشت
2-3- زمین شناسی دشت
2-4- زمین شناسی بالا دست حوزه
2-5- نگرشی کلی بر رودخانه حبله رود
2-6- دبی مواد محلول و جامد رودخانه حبله رود
2-7- سرشاخه های حبله رود
2-8- منشا نمکهای منطقه
بخش سوم : مواد و روشها
3-1- آمار و اطلاعات مربوط به آبهای زیر زمینی
3-2- آمار و اطلاعات مربوط به زمین شناسی حوزه بالا دست
3-3- اطلاعات مربوط به زهکشی
بخش چهارم : بررسی علل شور شدن خاکهای دشت گرمسار
4-1- آبهای زیر زمینی
4-1-1- بیلان آبی دشت
4-1-2- بررسی میزان آفت و کسری آبخانه دشت از سال 79 تا 82
4-1-3- تاثیر شیمیایی پمپاژ بیش از حد مجاز بر کیفیت آب زیرزمینی گرمسار
4-1-4- قابلیت آبگذاری دشت گرمسار
4-1-5- بررسی میزان شوری آب چاها
4-1-6- طبقه بندی آبهای زیرزمینی گرمسار
4-1-7- راههای جلوگیری از پیشروی آب شور به داخل سفره آب شیرین
4-2- زمین شناسی بالادست
4-2-1- کیفیت شیمیایی آب حبله رود
4-3- عدم زهکشی و یا زهکشی ناکارآمد و تایید این مساله در افزایش شوری خاک دشت
فصل سوم : نتایج بحث
فصل چهارم : پیشنهادات
فصل پنجم : نتیجه گیری
فصل ششم: منابع
فهرست جدولها
شماره 1- میزان نمک آب حبله رود در دو ماه کم و پر آب
شماره 2- آمار منابع آبی دشت گرمسار از سال 79 تا 84
شماره 3- تغییرات سالیانه پیزومترهای دشت ، سال آبی 80 – 79
شماره 4- تغییرات سالیانه پیزومترهای دشت ، سال آبی 81 – 80
شماره 5- تغییرات سالیانه پیزومترهای دشت سال آبی 82 – 81
فهرست شکلها
شماره 1- جهت جریان آب در منطقه آب شیرین ، شور و حد وسط
شماره 2- مخروط بالا آمده آب شور
شماره 3- اثر پمپاژ در تشکیل مخروط بالا آمده
شماره 4- رابطه شوری آب چاه و میزان پمپاژ
شماره 5- عمق مرز بین آب شور و شیرین
شماره 6- طول گاوه آب نافذ دریا در زیر آب شیرین
شماره 7- منحنی افت و کسری مخزن دشت از 79 تا 82