زرین دانش

تحقیق و مقاله

زرین دانش

تحقیق و مقاله

روش آئروپونیک و محلول غذایی تهویه شده ایستا در آبکشت

تکنیک محلول غذایی تهویه شده ایستا

دراین روش ( تشریح توسط کلارک ) چندین گیاه را در 2 لیتر محلول کشت میدهند و برنامه تعویض محلول که از 7 تا 30 روز متغیر است برحسب مرحله رشد و گونه گیاه انجام میگیرد.

 از نسبت نیترات (NO3) به آمونیوم (+NH4) در محلول برای کنترل PH استفاده میشود این نسبت معمولاٌ 8 به 1 و کل ازت در محلول PPM 300 است.

این روش کاربرد چندانی از نظر تولید تجاری ندارد

روش آئروپونیک

در این روش توزیع آب و عناصر غذائی بوسیله مه پاشی بر روی ریشه های گیاه انجام میگیرد،

در این روش تهویه ریشه ها به خوبی صورت میگیرد و در مصرف آب و مواد غذائی صرفه جوئی میشود.
 تعداد دفعات پاشیده شدن مواد محلول به ریشه ها و نیز ترکیب محلول غذائی از اهمیت خاصی برخوردار است و لذا از سیستم کامپیوتری ، وسایل مه پاشی ویژه و انواع ابزار حساس بایستی استفاده شود.
هزینه های اولیه و مخارج کاربرد آن چنان بالاست که صرفه جوئی اقتصادی آن مورد سوال بوده و ارزش آن در تکثیر گیاهان قابل توجه است.
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.